Mega Jungle Stormbaan
Apen goed!
Met trots kunnen wij u de grootste Mega Jungle Stormbaan van Nederland aanbieden. Deze spectaculaire opblaas attractie is ruim 46 meter lang en is een echte top attractie voor op uw evenement of als onderdeel voor uw zeskamp.

BEKIJK HIER DE FOLDER VOOR MEER INFORMATIE.

AFMETINGEN
46,5 meter lang; 3 meter breed; 7,5 meter hoog (totale baan).

BEGELEIDING
De stormbaan moet door minimaal 3 personen begeleid worden. Indien de verschillende delen los van elkaar gebruikt worden zullen er meer begeleiders nodig zijn.

LET OP
Uit veiligheidsoverwegingen kan er bij de Base Jump maar 1 persoon tegelijk springen.

ONDERDELEN
4 rollen met 6 blowers

Deze Mega Jungle Stormbaan bestaat uit drie verschillende onderdelen die eventueel ook los gebruikt en/of gehuurd kunnen worden. Hieronder ziet u een overzicht van de verschillende onderdelen die ook los kunt gebruiken of huren:

Base Jump
Het eerste onderdeel begint met een klim van 4 meter om vanaf daar de spectaculaire jump naar beneden te maken. Vanaf de grond lijkt dit niet zo hoog, maar als je er eenmaal boven staat moet je toch echt even slikken!

Bouncing Balls
Na de vrije val is het de bedoeling om zo snel mogelijk over de rode ballen naar de overkant te komen. Maak vaart en bewaar je evenwicht want anders val je er zeker af.

Monkey Track
Als derde en laatste onderdeel is het de bedoeling om deze bijzondere stormbaan met onder andere een helling en kruiptunnel te bedwingen. Ben je hier overheen dan kan je met trots zeggen dat je de langste Mega Jungle Stormbaan van Nederland hebt bedwongen!

 

Mega Jungle Stormbaan

€ 695,00 (ex. BTW)
BTW: € 145,95
  • Afhalen
  • Bezorgen (€ 0,45 p/km)
  • Zelf opzetten/opruimen
  • Helpen met opzetten/opruimen +€ 150,00
  • Opzetten/opruimen en begeleiding +€ 500,00

Twitter