Sandsation 2018

Datum
18-05-2018
Duur
3 dagen
Soort toernooi
Recreatie
Doelgroep
B-jeugd
C-jeugd
Dames / Heren

Disciplines
Veldhockey
Maximaal aantal Teams
22
Prijs per deelnemer
€ 37,50
Overnachtings mogelijkheid
Ja, op complex
Omschrijving

Vorig jaar heeft het Sandsation toernooi voor de eerste keer plaatsgevonden in het Zeeuwse Vlissingen. Samen met het zomerse weer, het mooie complex en bijna 450 geweldige deelnemers, begeleiders en vrijwilligers uit binnen- en buitenland was dit een onvergetelijk toernooi. De sportieve activiteiten binnen en buiten het veld waren leuk om te zien. Natuurlijk mocht een geweldig feest op de zaterdagavond ook niet ontbreken.

 

Mede dankzij de ontzettend leuke reacties na afloop van ons toernooi hebben wij besloten om dit jaar Sandsation 2018 te organiseren. Ook dit jaar zal het deelnemersveld bestaan uit C en B teams uit binnen- en buitenland. Het weekend van 18, 19 en 20 mei, het Pinksterweekend, zal in het teken staan van Sandsation 2018!

 

Het programma zal uiteraard weer voor het grootste deel bestaan uit het spelen van wedstrijden. Naast het hockey zal er ook veel vermaak zijn buiten de velden. Met dit jaar een uitdagende attractie voor jong en oud. Het volledige programma is te vinden onder het kopje ‘programma’ op de website.

 

 

Inschrijven is mogelijk vanaf 1 februari 2018. De eerste 10 teams ontvangen een originele Sandsation Trucker Cap. Alle deelnemende teams ontvangen een originele Sandsation TeamKrat. Inschrijven kan via de website www.sandsation2018.nl.

  Locatie

Naam locatie
Hockey Club Walcheren
Adres
Sportweg 10
Postcode / plaats
4380AG Vlissingen

Twitter