Paastoernooi MHC Heerhugowaard

Datum
30-03-2018
Duur
3 dagen
Soort toernooi
Recreatie
Doelgroep
Senioren
Veteranen
Studenten
Dames / Heren
Dames
Heren
Disciplines
Veldhockey
Maximaal aantal Teams
30
Prijs per deelnemer
€ 32,00
Overnachtings mogelijkheid
Ja, op complex
E-mailadres
Omschrijving

 

 

 

26e Internationale Paastoernooi MHC Heerhugowaard

30 en 31 maart & 1 april 2018

 

Op de velden van hockeyclub MHC Heerhugowaard wordt jaarlijks een hockey paastoernooi gehouden. In het jaar 2018 is het alweer de 26ste  editie van het toernooi. Met een team van enthousiaste vrijwilligers wordt er weer een mooi en uiteraard gezellig toernooi georganiseerd. Wij kijken nu al naar uit naar een geweldig weekend met hockeywedstrijden, feestjes en de meest leuke herinneringen!

Het toernooi is bekend om een goeie combinatie van hockey en uitbundige feesten! Niet alleen in Heerhugowaard staan wij er bekend om, maar ook in het buitenland. Iedere jaar komen er een aantal teams vanuit Engeland overvliegen!

Op vrijdag 30 maart start het toernooi met een welkomstwoord door onze paasbaas en wordt vervolgd door het avondeten wat dient als een goede bodem voor de rest van de avond. Op vrijdagavond worden de eerste wedstrijden gespeeld en daarna is het tijd voor het feest! Zaterdag begint met een heerlijk paasontbijt, waarna er de hele dag wedstrijden worden gespeeld. Op zaterdagavond wordt er voor een overheerlijk diner gezorgd en daarna is het tijd het voor het allerbelangrijkste feest! Zaterdagavond is er een fancy dress theme party en het thema van dit jaar is Disney! Zorg dat je je meest gekke en geweldige kostuum uit de kast trekt en klaar bent voor het feest. Nadat we op zondag allemaal zijn bijgekomen van de avond daarvoor, zullen de laatste wedstrijden worden gespeeld (inclusief de finales). Daarna worden de winnaars rijkelijk beloond met een prijs tijdens de uitreiking. Verder zijn er nog activiteiten zoals spannend Beerpong wedstrijden en voor de zangers onder ons is het toernooi af te sluiten met een karaoke avond.

 

Het toernooi bedraagt €32,50 p.p. inclusief ontbijt en avond eten. Het zijn 8 tegen 8 wedstrijden van 20 minuten op een half hockeyveld. Voor meer informatie mail ons   (info-at-paastoernooi.nl), kijk op de website www.paastoernooi.nl  of ga naar onze Facebook pagina https://www.facebook.com/eastertournament/. Inschrijven kan via subscribe-at-paastoernooi.nl. Tot 30 maart!

  Locatie

Naam locatie
MHC Heerhugowaard
Adres
De Vork 7
Postcode / plaats
1704 BX Heerhugowaard

Twitter